16.09.2012

Halloen!

Dere er enda ikke kvitt meg, men det kommer dessverre ikkje historie.. Enda..

Jeg holder på med en historie jeg har tenkt til å skrive mye på.. Og så legger jeg ut deler, for da får jeg det ikke sååå travelt.. Og jeg er lei meg for at det har vert såååååå lenge å vente på at jeg skal ta tid til å skirve denna delen, men jeg har det så travelt i uka.. Masse lekser i tillegg.. Blææhh!

Men det jeg hadde tenkt til, det var å dele detta.. For Christine - gjestebloggeren på www.Itsbeliebersforever.blogg.no har begynt på en heilt ny historie som heiter The last one , åå fyyy flate så bra den er! Jeg digger den allerde, så det er bare å stikke innom å lese, lese,lese! 

 http://itsbeliebersforever.blogg.no/1347827124_the_last_one__del_1_p.html#comment 

- Jeg er ikkje så flink med den der dingsen der det er en link, sånn at det står 'hheer' .. ;// Jeg kan ikke sånn, og det er VELDIG irriterende altsåå!

Men uansett.. Da jeg nermer meg slutten på historien jeg skriver, så skal jeg legge ut ein sånn teaser dings.. skjønner? 

Så jeg håper dere vil lese historien min når jeg begynner! <3

 


- Jdbmydreamstory ♥

2 kommentarer

--> snaa

17.09.2012 kl.14:10

Først må du kopiere den linken du skal legge til, så går du tilbake på bloggen og skriver HER, hvis det er det du skal ha, så markerer du over HER og så på den linja der du legge til bilde, musikk og så står det ''HTML'', ved siden av den HTML så er det en sånn greie med noen ringer hvis du sjønner? så trykker du på den og der det sår ''lenke URL'' legger du til den linken du kopierte og så på ''MÅLVINDU'' tar du ''åpne i dette vinduet'' og der etter skriver du inn HER på nytt i den ruta der det står ''Tittel''.... Vet ikkje helt om det var så bra forklart, men prøvde i allefall!

jdbmydreamstory

17.09.2012 kl.14:58

> snaa: Tusen takk, skal se om jeg klarer det.. Bra forklart! ;))

Skriv en ny kommentar

jdbmydreamstory

jdbmydreamstory

12, Høyanger

Hei, jeg er en jente på 12 år, som elsker Justin. Så jeg bestemte meg for å lage denna bloggen! Håper dere liker historie(e) mine <3

Heisann, eg er en av de mange Justin Bieber historiebloggene, håper dere liker historiene mine.. <3

Kategorier

Arkiv

hits