IKKE GJØR DET!

LOKKES: Via profilen «Steffen» blir 13-åringen tilbudt Bieber-billetter i bytte mot seksuelle tjenester. Foto: FAKSIMILE FRA FACEBOOK Foto:

Okei Beliebers! Ikkje la dere lure av detta! Han steffen fyren kan vere 30 og ikkje 18 for alt vi veit! Og så må dere ikkje prøve å tenke på å gjøre det! Tenk om han ikkje har billetter i det hele tatt da! Vi veit det er MANGEN som ikke fikk billetter her i Norge, men det går fortsatt an å vinne de! Det er også MANGEN konkurranser som pågår, som jeg vet da.. Og det går og an å reise til utlande, det var noen her fra, her jeg bor. De reiste til London. Ville Justin blitt glad for at dere gjor det? Tror nok ikke det, så ikkje la dere lure! Dere kan lese hele saker her! http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10059173  Og detta skriver jeg for at jeg virkelig bryr meg om dere! Og dere må IKKE tenke at jeg har skrivd at dere har gjort detta. Men dere skal vite jeg skriver detta for jeg bryr meg veldig om dere! Jeg vil ikke at noen skal bli brukt, og lurt! 

-Jdbmydreamstory♥


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

jdbmydreamstory

jdbmydreamstory

12, Høyanger

Hei, jeg er en jente på 12 år, som elsker Justin. Så jeg bestemte meg for å lage denna bloggen! Håper dere liker historie(e) mine <3

Heisann, eg er en av de mange Justin Bieber historiebloggene, håper dere liker historiene mine.. <3

Kategorier

Arkiv

hits