Historie 1 - 17

vi tok 2 dyner inn og nå er vi klar for showw!


Jeg må ha den raraste tankegangen som  finnes. Eller ikke. Og siideen jeg er så smart, skal vi si at jeg må leve inne på badet mitt resten av livet. Det er jo faktisk ingen vei tilbake når eg har tulla med alle guttane.. Og de tar jo aldri igjen. Det er jo egentlig veeldig bra for meg. Jeg kan jo fortelle vilke filma vi har tatt med. Det var istid 1, istid 2, istid 3 og istid 4, war horse, mamma mia ikkje spør hvorfor vi tok med den. Men Malin hadde såååå lyst å se den av en eller anna rar grunn. Og så har vi med natta historier, en sånn bok. For ellers får ikke jeg sove. Men ingen har rett til å dømme OSS. Det er ikke lov! Tulla! Men uansett, i stedet for å forklare hele pranke lignende ting. Så kan vi jo egentlig bare begynne.. Er dere ikke enig? Tenkte meg nok det. «Vi tella til 3.» sa jeg. «1-2-3, Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssooooooooonnn!» ropte jeg og Malin fra magen. Tror kanskje de som satt nede blei døve, men bryr jeg meg? Trur ikke det, nei. Vi fant fram grøten. Og stod klare. Jeg hørte noen som kom i trappa som straks var midt i døra. Men det var ikke bare Jason, sånn som vi håpa på. «vi vil IKKE bli døve i dag» sa Jason og såg irritert på oss. Chill mann! «Neida, dere blir ikke det heller» sa jeg og smilte lurt til Malin. Og ho smilte lurt til meg. Jeg gidde ho ett blikk før vi heiv grøten rett i tryne på Jason, Chaz, Ryan, Justin og Cody. «ÆÆÆÆÆÆÆÆ!» sa guttane på likt. Og jeg og Malin løp seriøst fortare enn lynet bort til trappa, satt oss på madrassen og sklei ned. «Det der er faktisk gøy» hørte jeg Chaz mumle inne på rommet. Åjja, var de så kjappe? «på tide å komme oss av gårde» mumla jeg for meg selv. Og så satt vi utfor, på en madrass. Smarte meg. Og for det med tivoliet jeg har snakka om, i hodet mitt. Det tar jeg i mårra, og nå er jeg jo egentlig veldig trøtt! Men vi skal bli ferdig med denna planen! Vi har sklidd ned vi. Og så slei vi skeivt ned, så madrassen kom oppå oss istedenfor under oss. Ikke tenk perverst her. For det er ikke bra! Vi løp ut i stua der David og Kim satt. «Hva er det som skjedde der oppe?» spurte Kim oss når vi kom anpustende inn. «Dette» svarte jeg og Malin. Vi tok fram bøttene med grøt, og heiv det over de. «ÆÆÆ!» ropte de og. Og vi spurta opp på loftet. Ja loftet! Det er ett tøft setd, for jeg har funnet en anna vei ned. Som ingen vet om untatt meg og Malin. Derfor vinner alltid jeg og Malin i Bom-gjømsel. Hahahah! «Dere er såååå døøødee!» ropte Cody sånn at sikkert Kina kunne høre han. Bokstavelig talt. «Neeeidaa!» ropte Malin tilbake. Går det ann og bli dummare enn ho? Nei, tror nok IKKE det! «Malin, ikke! Nå finner de oss!» hviska jeg stressa. Jeg løp mot den andre vegen, med Malin på slep. Vi lynte ned den andre veien ned fra loftet og ut. «KOM OG TA OSS DA TAPERA! OG CODY, JEG VET AT DU ER SAMMEN MED SEEELIINAA! CODY OG SELINA SITTER I ETT TRE, KYSSER OG KLINER, OG VOOOPSS BARNET DETTER NED!» ropte jeg og Malin samtidig. Og sang den nyyydeelige sangen jeg og Malin har funnet på.

 «De er bare såå døde, når vi finner dem skal jeg flå dem levende.» hørte jeg Cody mumla ganske høgdt innenfra. Jaja, det er han som skal få en kvit dusj. «Hallo peepz!» sa jeg og lo, når jeg såg synet av alle guttene med grøt over hele seg. «haha, hei du!» sa Justin sarkastisk. «Har dere det gøy?» spurte jeg de menst de kom nermere, og nermere. «Nei, egentlig ikke, har dere?» spurte Jason, og såg irritert bort på oss. «Ehmm, egentlig ikke..» mumla jeg. «Men nå så» forsatte jeg. Og så heiv jeg og malin mel på dem. Og tok frem hageslangen. Heheh, hvem eiger? Det er meg! «Si hallo til.. Mr. Vann-spruter 1000!» sa jeg og, jeg og Malin fikk latterkrampe. Og så spruta vi fiskevann på dem. Okei, for å vere ærlig. Stinker det, så de kommer til å stinke i laaaanng tid! «Og nå, nå skal jeg og Malin bare opp på rommet mitt og se film» sa jeg , og så spurta jeg og Malin opp på rommet mitt. Eller egentlig bare til toppen av trappa der, for vi er ikke ferdige enda. «Åneei, det skal dere ikke, ikke uten meg vertfall» sa Chaz, og var på vei bort til oss. Går det an å bli dummare? «Nei, det skal du IKKE!» sa jeg og jeg og Malin, kjappa oss opp. «De er så døde, og det er ikke tull! Jeg skal ta en hevn på Jessie en eller anna gang! Og ho skal IKKE bli fornøyd, det skal JEG forsikre» høre jeg Kim si. Haha Kim liksom. Han ta hevn på meg? Hahah, trur jeg får lættis! «Åjja skal du det du?» spurte jeg når de hadde kom til enden av trappa. «Ja, det skal JEG!» sa Kim irritert og begynnte og gå oppover trappa. «Vell, okeii!» svarte jeg og smilte til han. Han såg sjokkert på meg. Og jeg tror øynene til de andre skulle poppe ut av de store hodene demmes. «Men ikke før jeg har gjort detta!» sa jeg fort og begynte og hive fisk, kjøttdeig, kylling filet bita som har vert dyppa i sjokolademelk. Jeg sa jo at jeg hadde tenkt godt gjennom denna planen. Og vi kan godt si at det STINKA noe helt forferdelig! Og så heiv vi tomater på dem. Og de fikk det ansiktet, alle sammen , nesten klin ligt. Vil dere se okeei!

 

Vi heiv resten på Jason, siden han har vert irritert i nesten hele dag. Hehe. Okei, da. Så er ikke alt ferdig, men siden jeg er litt lei av dagen i dag, og fordi det er midt på natta, så løp jeg opp på doen. Med Malin hengende etter. Vi løp inn, og jeg skappa meg med og låse døra. "pjohh.." sa jeg og tørka meg vekk over panna. Jeg vet ikke hvorfor, men det er alltid noen som gjør det på film. så hvorfor ikke prøve selv. Okei det var teit. Men god natt! For nå skal jeg sove! " Du kan vååge og gjøre noe tull med meg nå!" sa jeg truende og viste pekefingeren til Malin. "Neida, skal ikke gjøre deg noe, for jeg fikk jo vere med på tullet her" sa Malin glad, og smilte til meg. Jeg smilte tilbake. "Og så må du IKKE låse opp i morgen, for da kommer de inn, og da er vi så godt som døde" sa jeg og såg seriøst på Malin. Ho bare nikket lydig og viste tommel opp. Jeg lag meg ned på madrassen, tok dyna over meg og lag meg til å sove. Og malin, ho ser på film. Tror ho ser på Mamma Mia, vet ikke hvorfor ho ville det da, men ho synest tydeligvis den er bra.. Jaja. God Natt folkens!  Og det tok ikke lang tid før jeg kom i drømmeland. 

 Mer? Synest? Unnskyld for sein del. Men måtte finne på korleis spøken skulle vere, og så har eg overnatta hos en venninne i 3 netter og vert med ho i en hel veke. Og da så har det vert ekstremt fint vær, men jeg lover å komme med del i mårra, eller idag, siden det er over middnatt.. Men uansett, UNNSKYLD!

-Jdbmydreamstory♥

 

 

 

 

Én kommentar

Justinbieber<3

10.07.2012 kl.10:18

Kjempe bra del:)

Håper det kommer mer snart:)

Merrrr!!

Skriv en ny kommentar

jdbmydreamstory

jdbmydreamstory

12, Høyanger

Hei, jeg er en jente på 12 år, som elsker Justin. Så jeg bestemte meg for å lage denna bloggen! Håper dere liker historie(e) mine <3

Heisann, eg er en av de mange Justin Bieber historiebloggene, håper dere liker historiene mine.. <3

Kategorier

Arkiv

hits