Historie 1 - 16

Sånn er det! Basta Bom!


 Vell det har seg sånn at nå sitter eg og leser en bok. NEI! Ehheh, jeg leser nok på skolen, så jeg leser ikke noen bok! Men det jeg egentlig gjør er å klage over at jeg er sulten. «Jeg er sååååååååååå suuuuuuultteeeeenn!» klaget jeg. Og det har jeg vell gjort i en og en halv time. Unnskyld meg, men jeg klarer ikke lage mat selv. Jeg har prøvd, men det blir bare svidd på magisk vis! Da jeg gifter meg skal jeg gifte meg med en gutt som kan lage mat, for ellers er vi dømt til å sulte. Og det vil vel ingen ha noe av! Vertfall ikke jeg som må sulte. «Kan du slutte og kalge om at du er sulten, vist du er så utroliiiig sulten kan du vell gå og lage deg noe mat!» sa David irritert og såg like irritert på meg. «greit, vist du vil at jeg skal slutte og klage,  så må Kim lage mat til meg, og det skal vere nudler!» sa jeg bestemt, og såg irritert bort på David. Greit nok at jeg kan bli irritert på han når han er irritert mot meg. Jeg synest det er rettferdig! Han bare såg stygt bort på meg, mens alle de andre flirte av diskusjonen til meg og David. Vet ikke korfor de alltid skal le av noe når jeg er innblanda, men det er de som har ett altfor kjedelig liv! Ikke jeg. Og glad er jeg for det, for mitt liv er sååå mye vert enn demmes! Demmes liv står vell for COD, godteri og damer. Det tror jeg er livet til guttene, og mitt liv. Det står for Nutella, iphonen min, og Malin, og familien min, Chaz og Ryan siden de er bestevennene mine. Det er det livet mitt står for, og fart spenning og moro! Men siden vi er ufattelig heldig, så sa lærerene på skolen i dag at vi slutta på skolen i dag, siden vi har tatt i mot Jason og Justin så bra. De sa at vi hadde vert så flinke til det, at vi hadde fått en overaskelse på skolen. Og da tok vi sommerferie i dag. Og gjett hvem som dansa på bordet da! Det var meg, Malin, Chaz og Ryan! For vi elskeeeer sommeren, og spesiellt ferien. Så da blir det bare sove, sove, og sove i mårra! Neida, bare tuller, men jeg skal sove lenge. Men jeg vet hva jeg skal i mårra. Og det blir showw! Det kan jeg love dere. «Kim kan du pleeaase lage nudler til Jessie?» spurte David og såg beende på Kim. Kim bare himla med øynene før han gjikk inn på kjøkkenet. Jeg bare smilte fornøyd og dumpa opp og ned i sofaen siden jeg gleda meg sånn til å få varme nudler. Justin bare gidde meg ett blikk og tok hodet mitt sånn at jeg skulle sitte i ro. Vell da for jeg bare sitte i ro. Jeg tok vekk handa hans, og så fort den var vekke dumpa jeg opp og ned igjen.  Jason og Justin gidde meg bare ett blikk, og satt hendene oppå hodet mitt igjen. Vell da får eg vente da. Ikkje lenge etterpå kom en Kim med en skål med varme nudler! «Gi meg, gi meg, giiiiii meeeeeeeg!» sa jeg hypert og løp mot Kim. Han bare såg redd på meg før han gidde meg skåla med nudler! Nam!

 

Vell jeg og Malin gjikk ut en tur, fordi? guttene bare spiller COD! Og David og Cody blei så sure når jeg slo de i spillet. Men er det rart jeg vant da? Jeg med mine super-skils? Nee-eeii! Og siden det er kveld, gjikk jeg og Malin opp på rommet, og nerda twitter og facebook. Men det blei kjedelig, så vi skal gjøre noe anna. Og jeg har den perfekte ideen! «malin, jeg har en ide om hva vi kan gjøre» sa jeg og smilte til malin. Som bøyde seg mot meg sånn at jeg kunne fortelle hva vi skal gjøre. « oppfatta?» spurte jeg Malin når jeg hadde fortalt ho alt for 4 gang. Ho nikka og smilte ondskapsfullt.  Og gjengjeldte smilet og vi satt i gang. Mehee, de skal så fåå for at vi ikke fikk vere med dem.

Nå har vi gjort alt klart, og vi skal bare se at alt er som det skal. For denna planen jobba jeg med i hodet mitt i 10 minutta så den kommer til å bli den beste pranken noensinne! "Men Malin.. Vi må finne ett gjømmested, eller vi kan gå på badet men da må vi legge inn mac'ene, laderene til mac'ene, litt mat, drikke. Og noen filmer, ipoden, iphonene, tegnesakene, headset, og litt kle, 
og bøker, og så noen magasin." sa jeg og smilte. "Okei, kom så går vi og finner alt sammen" sa Malin og vi tok alt vi trengte med på badet vårt. "Og så tar vi med 2 dyner, sånn at vi kan overnatte der inne, for ellers kommer vi til å bli pint" sa jeg til Malin og ho nikka seg enig. Vi tok 2 dyner inn og så er vi klare for showw! 

 


Mer? Synest? Veit det er liten del, men har ikkje hatt tid til å skrive idag siden eg har vert ute så mye.. ;) <3
Tusen takk for kommentarane som jeg fikk, det varmer! <3 Loveeuu <3

-Jdbmydreamstory♥

 

 

 

4 kommentarer

Justinbieber<3

04.07.2012 kl.12:08

Kjempe bra del gleder meg til neste:) Meer!!

:)

04.07.2012 kl.14:11

Hahaha, gleder meg til neste del :) og du er flink til å skrive:) Meer!

jdbmydreamstory

04.07.2012 kl.20:02

:): Tusen takk for søte kommentara! :)

04.07.2012 kl.20:51

Merr!:)

Skriv en ny kommentar

jdbmydreamstory

jdbmydreamstory

12, Høyanger

Hei, jeg er en jente på 12 år, som elsker Justin. Så jeg bestemte meg for å lage denna bloggen! Håper dere liker historie(e) mine <3

Heisann, eg er en av de mange Justin Bieber historiebloggene, håper dere liker historiene mine.. <3

Kategorier

Arkiv

hits