Historie 1 - 15

Never ever happen! Eller noe sånn shit!

-----

Vell Justin hadde aldri fått hevn, siden så fort han begynte å springe etter meg. Så løp jeg innpå en eller anna butikk. Får ikke sånt med meg i farta. Bokstavelig talt. Og låste meg innpå doen der. Men jeg måtte løpe ut fra den første butikken siden de IKKE hadde do der. Så var det jo en klesbutikk. Og du veit de runde trallene (?) som det hengler kler på? Justin og jeg var på hver vår side av en sånn, så jeg måtte snurre meg mot døra, men måtte løpe på andre siden igjen siden Justin kom i den farta. Og du kan vell si at han ikke var bli! Men jeg fekk meg bort på en anna butikk på en eller anna måte, men vi blei og jaga ut av butikken siden de som såg på kler der, blei redde for meg og Justin. Sååååee.. Men jeg låste meg innpå doen på den andre butikken. Og der var det nett, så jeg fikk twittra. Og mens vi hadde spist is. Så hadde jeg tatt iphonen til Justin. Og der var han logga innpå facebook og twitter. Så det blir dobbel detta. @Justinbieber: I love @jessiebennet! She is the best human in the world! #truewords.  @Justinbieber: @jessiebennet is so much better than me, and have so much swagg! #ilovejessiebennet. @Justinbieber: I love fish! I have fish in my pants today. Isn`t that nice? #IAmNice. Mehe, stakkars! Han kommer til å få mange jenter etter seg. Det er sikker å vist! Og siden han har kjempemange followers, vet ikke hvorfor han har det. Så får jeg skrive noe. @Jessiebennet: @justinbieber have fisk in his pans today. That is.. well.. not normal! Ehheh.. #JustinHaveFishInHisPants twittra jeg. Og siden jeg hadde tagga mitt navn i twittrane til Justin, så hadde noen begynt og followe meg. Jeg skjekka twitter-trendane. Og der sto det.. JustinHaveFishInHisPants. Niceee, jeg lagde en twitter trend jo. Det må jeg feire. Mehe! Med IS! Nammiii! Skal kjøpe en snickers etterpå, for da feirer jeg. Jeg ringte Chaz.  Vell det er jo han som er like smart som meg. «Hallo?» hørte jeg Chaz le. «Hvor er du?» fortsatte han, og jeg kunne høre de andre le i bakgrunns lyden, eller noe sånn shit. «Inne på en do ett eller anna sted. Justin jaga meg inn hit!» svarte jeg, og flirte litt. For jeg twirra smatidig som jeg snakka med Chaz. @Jessiebennet: Awwe, so cuute that @justinbieber loves meg! Isn`t that cute? #Justinlovesme. Mehe.. Fortsatt like snill! «Duuu! Jeg har laga en twittertrend jeg!» fortsatte jeg og hoppa opp og ned her jeg stod. «Haha, helt sikkert!» svarte Chaz. Og jeg hørte han lo. «Javell, se Justin sin twitter da!» svarte jeg og jeg bare venta på det. Ikke lenge etter hørte jeg masse latter. Hah! «men du har ikke laga en twitter trend!» sa Chaz til meg. «Se twitter trendane da» svarte jeg og smilte. Og venta på det igjen. Jeg kunne til og med føle de store tennisball øynene til Chaz. Mehe! «Hollyyyy shhiiiit!» hørte jeg Chaz mumle.

 
*
// fant ingen bedre bilder..

 Sjokkert. Takk da, Chaz!!! «Få snakke med Justin» sa jeg. Og jeg hørte Chaz gi telefonen til noen andre. «Jaaa..» hørte jeg Justin si irritert. Kanskje ikke så rart da men jeg må jo få ha det litt gøy. Eller? « Jeg viste ikke at du har fisk i buksene dine» sa jeg og flirte, og jeg hørte alle sammen le i bakgrunns lyden. Jeg veit ikke hva det heter. Så ikke klandre meg. Jeg er ung, med en nøtteskall i hodet! Neida, jeg har hjerne og er faktisk ganske flink på skolen. Mest i kunst og handverk, siden jeg elsker å tegne. «Neei, det viste ikke jeg heller» mumla Justin tilbake. Jeg bare flirte. «Men jeg må vise deg noe etterpå. Sant du og Jason blir med hjem igjen til oss?» spurte jeg og smilte. «Okeeeii, jaa!» svarte Justin og jeg kunne føle smilet hans. Gjennom telefonen. Magi! «Flotters! Vent i bilen da, jeg kommer straks» sa jeg og la på. Men jeg skal ikke komme ubeskyttet ut herfra, det kan de bare glemme! Jeg gjikk ut av doen, og jeg fant ut vilken butikk detta er. Ehmme.. Det er en lekebutikk. Jaa, her finner jeg vell noe som jeg kan bruke. Men når jeg kom ut, blei jeg møtt av noen irriterte blikk av noen andre som skulle på do. «Ehm sorry» sa jeg og viste peace tegn til dem. De bare rista irritert på hodene og jeg gjikk. Gidder ikke vere med irriterte folk, da blir bare jeg irritert og. «dere trenger ikke vere sure da!» hviske-ropte jeg til dem, de snudde seg og jeg bare viste dem peace tegner igjen. Og de snudde seg fort. Meheheheh! Flink eller? Ohhyyess! Jeg fant en barbiedukke, og en vannpistol. Jeg kjøpe det, og gjikk på doen. Fylte opp vannpisotlen med vann, og gjikk ut igjen. Jeg gjikk ut den ytterdørs døra så jeg kommer meg ut. Og så meg rundt. Vell der er jo Justin og dem, i bilen. Flott det. «Heeiiaa folkens! Savna meg?» sa jeg når jeg hadde komt inn i bilen. «Se hva jeg kjøpe til deg Jason!» sa jeg og gidde han barbie-dokka. De andre begynte bare å le, mens Jason bare såg dumt på meg. «Neivell, da får du ikke Sofie da!» sa jeg og snappa til meg dokka. «heii søta! Du er litt sån stiv.» sa jeg og strøyk gjennom håret. «Se Justin kan masere deg litt!» sa jeg og satt dokka i fanget til Justin. Og Jason begynte bare og flire. «Og Jason skal hjelpe Justin.» sa jeg og såg på Sofie, og opp på Justin og Jason. Og jeg tror de andre begynner og dø av latter snart. På tide å komme seg ut, det begynner å lukte død der inne. Ieeww.. Tulla! «Vist dere ikke hjelper Sofie, så ber dere om bråk.» sa jeg og såg oppi sekken min. Jeg kjøpte den og på lekebutikken. Justin og Jason begynte bare og flire. Men stoppa når jeg tok opp vannpistolen, og den er faktisk veldig stor. Så det er masse vann i den. «Kom igjen!» sa jeg og pekte på Sofie.(barbie dokka) og de begynte å gjøre noe på den dokka. Jeg veit ikke hva men noe gjør de jo. Jeg tror de tror at jeg er dum i hodet eller noe sånt, men jeg er naturlig morsom! Eller ikke, jo jeg er naturlig morsom! Ellers hadde jeg ikke vert den Jessie jeg er nå! Sånn er det. Basta bom!

 


Meeer, syynest? Her er det 3 nye deler, kanskje det blir flere idag.. ;) <3

-jdbmydreamstory ♥

Én kommentar

Justinbieber<3

03.07.2012 kl.21:56

Bra del :) og kjempe bra historie håper du skriver flere deler :) og du har får deg en ny leser, må si jeg holdt på å dø av latter :D MEEER!!

Skriv en ny kommentar

jdbmydreamstory

jdbmydreamstory

12, Høyanger

Hei, jeg er en jente på 12 år, som elsker Justin. Så jeg bestemte meg for å lage denna bloggen! Håper dere liker historie(e) mine <3

Heisann, eg er en av de mange Justin Bieber historiebloggene, håper dere liker historiene mine.. <3

Kategorier

Arkiv

hits