Historie 1 - 14

 

Jaha han skal vere sånn. Hehe!

---------

Han veit ikke hva jeg kan finne på da. Okei, jeg orker ikke finne på mer, jeg er sliten. Og klokka er jo faktisk 5. Så er det rart jeg er sliten? Nee-eei! Og jeg og Chaz satt lenger inni den der skuret. Faktisk ganske lenge. Men nå skal jeg twittre. @Jessiebennet: @justinbieber walked in a door, isn`t he smart? #Funny Vell han kommer sikkert til å brekke nakken min. Men det får han bare gjøre, for jeg er sikkert meg selv etter det, nei! Sorry, jeg skal ikke tulle med sånn. Unnskyld folkens! Men uansett. Vi fant ut at det ikke hadde skjedd noenting med nasa til Chaz. Så nå skal vi kjøpe is. Nammii! Jeg skal ha en snickers. De er best! Ikke sant? Fint du er enig! For da er det ikke bare meg! Men heldigvis så er det yndlingisen til Malin og. Mehe. Så da er jeg sikker. Men hva er din yndlings is? Men nok om det, jeg blei lei av å snakke om is. Ehheheh.. Men uansett.. Jeg kan fortelle dere vilken is vi tok, detta er en sånnn der sofis, eller sånne kule is. Håper dere skjønner, så det blir ingen snickers i dag. Buuuu-huuu!  Men jeg tok en is, men 3 kuler, 1 bringebersmak, 1sjokolade og 1 med blåbær. Naaam! Malin og Cody tok lik is. Og det var 3 kuler med vanilje is, med sånn der karamell smak inni. Kim tok 2 kula, med banansmak. Og Jason og Justin tok samme de og, med blandins av vanilje, sjokolade og karamell (3 kuler). Chaz tok en med bare sjokolade, 3 kuler. Ryan tok 3 kuler med bringerber. Og David tok sånn der sjikkelig knasj farger, han skulle jo ha 5 kuler. Gizzee! Og det var med, vanilje is med karamell inni 1kule, 1 kule med bringebær, 1 kule med blåbær, 1 kule med banan, og 1 kule med sjokolade. Og for han er jo meninga at han skal knasje alle smakene sammen. Okeeei, iieeeww! Da er det nok om å bli kvalm. Jeg skal heller spise isen min, en å tenke så mye. Jeg tror jeg tenker altfor mye. Tror ikke du? Flott at du ikke synest det da, for ellers hadde det blitt sjol-a hopp-sa dei-sa! Haha, elsker det ordet. Det er så hulter til bulter. Og morsomt å si. Mehe! Jeg har så dårlig humor, er det noen som kan operere vekk dårlig humor? Hmmm? Tror ikke det, kjenner du noen? Tror nok ikke det. Eller? Nei. Vell nå er jeg så lei av snakket mitt! Helt ærlig. Det er blitt så kjedelig, så nå skal jeg gjøre noe gøy, og siden jeg ikke har gjort noe på Justin enda, så han skal få bli tulla med av den kjente Jessie Bennet! For jeg er jo sååå kjent liksom, right? Tror nok det. Vi fant oss en plass og sitte, og jeg passa på å sitte ved siden av Justin. Ytterst! For ellers blir dt sjol-a hopp-sa dei-sa! Med de som sitter ved siden av meg og. Og siden det er ved stranda så er jeg heldig. For vist du skjønner, jeg vil ikke bli drept av prikke-døden, eller dø fordi jeg blir kilt. For det er serriøst ekkelt, og ubehagelig. Men, men det er av og til gøy å bli kilt. Men det er ikke gøy når det blir for mye, som da alle gjør det! Så det er ikke gøy, det jeg sa om at det er gøy var bare en ting inni hodet mitt som sa, men det er ikke gøy!

 


eg har sikkert komt halveis av isen min nå. Og jeg er mett så jeg setter i gang. Opprasjon is-tryne med det samme. Mehe. «Justin» sa jeg. Og Justin snudde hodet mot meg. «jaa?» svarte Justin og såg ned på meg. «Synest du is er godt?» spurte jeg. Og de andre såg bare forvirra på meg. Og jeg såg på Malin, og jeg tror ho skjønner hva jeg skal gjøre. «Ehmm, jaa. Det er liksom derfor jeg spiser en is da, dummen» sa Justin forvirra, og var på veg til å knipse meg i panna. «Åjja, okei» sa jeg kjapt og smasja isen i tryne til Justin før han hadde fått knipsa meg i panna. Og jeg var kjapp med og løpe vekk fra benken. Jeg hørte og de andre på latterkrampe. Så flink jeg er! Synest du ikke? Joda! «Herreguud, du kommer til å bli tatt av karma snart!» hørte jeg Cody le. «Neida, karma elsker meg!» svarte jeg og flirte, og viste tomlene opp. Og de begynte bare og le enda mer. Jeg såg bak meg at Justin tørket vekk is fra øynene hans. Og så seg rundt. Men på den tida har jeg gjømt meg bak en bil. «Ædda bædda buuuse, Justin går uten truse!» ropte jeg ut. Og alle såg på meg sånne der folk som går i gatene på jobb, fra jobb, og de som er på shopping osv.. Og jeg forta meg og  pekte på Justin. Og alle de andre datt ned fra benken av latter (gjengen min). Til og med Jason. Og det er broren hans. Blir ikke det 3(eller 4) poeng til Jessie, og 0 poeng til Jason. Ohhyyeeeaa! Og du kan vell si at Justin blei tvillingen til en tomat med en gang, folk såg han. Og alle som hadde hørt det, de vell lo masse de og. Og de folka som var ca 40-55 år gamle, såg jeg flire. Og bare rista på hodet. Som om ungdommer er dummare enn 40-55 åringa lizzom. Never ever happen! Eller noe sånn shit!

 


Mer synest? Det kommer noen deler, eller vertfall 1 del til! <3 Håper dere vil kommentere på dissa delene! For 1 kommentar hjelper mye på skrivelysta.

-Jdbmydreamstory <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

jdbmydreamstory

jdbmydreamstory

12, Høyanger

Hei, jeg er en jente på 12 år, som elsker Justin. Så jeg bestemte meg for å lage denna bloggen! Håper dere liker historie(e) mine <3

Heisann, eg er en av de mange Justin Bieber historiebloggene, håper dere liker historiene mine.. <3

Kategorier

Arkiv

hits