Historie 1 - 13

Chaz smilte, og jeg trur alle øynene blei like store som tennisballer. Ehheh. Unnskyld Chaz!

Vell siden Jason og Kim er så flinke og smeller døra rett i tryne til Chaz, såå har han knust den tanna til Chaz, det er flott det gutter! Smell en dør oppi tryne til folk, gjør det! Ingen blir skada, bare Chaz og Malin som blir skada. De blir skada istedenfor meg. Det er jo faktisk flott for meg, men kanskje ikke for dem. Liksom, vist du skjønner? Ehhhe. «Chaz.. Kom nå!» sa jeg, etter å ha masa på han ganske lenge. Og jeg tror kanskje Chaz har brekt nasa, sååå.. Vi tar oss en tur til legevakta. Det tror jeg er ganske lurt. «Jada, jeg kommer!» svarte Chaz oppgitt. Det er jo kanskje at det skal vere omvendt. Men dere hadde skjønt det vist dere hadde sett han med en skeiv nase og knuste tenner. Det hadde ikke vert som å se på toppen av kranse kaka, for å si det sånn! Det er faktisk ganske nifst. Første ønske ville jo ikke vert å se bestevennen din ha en skeiv nase og knuste tenner for å si det sånn. Det skjønner vell ALLE, eller? Tror nok det. For jeg er super-smart! «Justin blir med dere! Siden dere ikke kan kjøre bil, eller vertfall ikke Chaz, og Jessie er ikke gammal nok!» sa Kim. «Du veit det er din feil og at Chaz må dit. Så du kan like godt vere med» sa jeg irritert til Kim. Og han bare såg ganske så irritert tilbake på meg. Og det fekk bare alle sammen til og le. «Du SKAL kjøre ! Basta! For det er din feil og!» sa jeg mot Jason og Kim. Og det fikk bare de andre til å flire. Skjer med at folk skal le av alt jeg gjør i dag da! «Og hvorfor kan ikke jeg kjøre?» spurte Chaz, og lata som han var sjokkert. Ehheh,Chaz? Du er ikke morsom! Eller verfall ikke hele tiden, som meg! «Siden du har knuste tenner, og fordi at Kim og Jason smelte en dør i tryne ditt. Og så sjangler du, og det er jo imot reglene at folk som er fulle ikke kan kjøre. Sant?» sa jeg og knipsa han i panna. Og det fikk alle til å le igjen. Jeg skjønner det bare ikke! «Men jeg skal bare gjøre en ting til før vi reiser!» sa jeg glad, og spurta opp. Og jeg tok med meg madrassen. «Hva da?» spurte Malin og såg rart på meg,  når jeg satt meg på madrassen. «Detta!» sa jeg glad og satt utfor. «Wiiiiiiiiiee!» sa jeg og lo. Og denna gangen så kom jeg faktisk lang. «Unna vei, her kommer jeg!! Juuuhuuu!» ropte jeg når jeg kom mot alle de andre. Og vi kan vell si at de får latter-anfall alle sammen. Men de flytta seg aldri, så jeg kjørte rett på Justin og Jason, som lo litt. Og de datt oppå meg.. Ikke tenk perverst der, for det er ikke meningen at det skal vere perverse tanker her. Eller jeg kan tenke perverst da men, ikke nå, vist du skjønner! Men de to må jo mist vege 100 kg til sammen, for det der var vondt! Neida, ikke så masse, men det var vondt. Og siden de datt OPPÅ meg, så fikk det de andre til og le sånn at de datt på bakken. Og det fikk meg til å le. Justin og Jason såg ikkje blie ut i det hele tatt.

 

«Men nå reiser vi!» sa jeg og jeg fikk med meg de som skulle vere med ut i bilen. Og siden David hadde så lyst på is så måtte han og vere med. «Jeg skal sitte framme!» ropte jeg og spurta bort. «Neeei, jeg skal sitte framme» ropte David etter meg, og ikke lenge etter var han rett bak meg, men siden jeg er så snill så stoppe jeg helt. Sånn at han krasja i meg, og han datt bak over, det gjor jeg og. Men jeg kommer vell meg  fortere opp en den grisen der. Ehheh, ikke si til han at jeg kalte han en gris for da smeller det. Ehheh. Jeg spurta fort bort, men før jeg kom meg fram, så spendte David bein på meg, men før han hadde fått løpt bort, så tok jeg foten han og dro den mot meg så han stupte. Heheh! Jeg er best, ingen tvil om det. Og jeg spratt opp og løp bort. Men da jeg hadde komt meg bort så var bilen låst. «Kim fort, lås opp bilen!» ropte jeg! Nesten desperat. Men er det rart da? Nee-eeeiii! Han bare rista på hodet og jeg hørte en sånn lås opp dingse-lyd. Og jeg smatt fort inn. Og på den tida hadde David komt seg bort men rett før han hadde fått opna bil-døra låste jeg. «Ha-ha!» ropte-lo jeg mot David og tok tomlene opp. Mehe, er jeg ikke snill? g, men Jason såg ikke glad ut i det hele tatt siden jeg hadde kjørt på de. Med uhell da! Det var ikke med vilje!

_____

Vell vi har vert nå og fiksa tennene til Chaz nå er det bare og reise til legevakta. Mehe. Jeg sovna. Men dere for ikke klandre meg, det har vert en lang dag! Det har på en måte vert en trim-dag, håper dere fatter. For jeg og Chaz har jo løpt rundt som gale i dag, og på gymmen når jeg hadde tatt pasta i lua til Jason. Meheh! Flink eller? Jeppsi! Synest vertfall jeg. Eller ikke, men skal jo ha ett ganske godt rykte når vi er på skolen. Siden ja.. Jeg veit ikke, men jeg tror jeg har ett ganske bra rykte. Bare litt for hyper til tider men ellers veldig bra tror jeg.

Nå har vi komt fram til legevakta. Åjja, glemt jeg å nevne det. Malin og alle de folka blei med de og. For alle ville ha is. Til og med Jason. Det ser ut til at jeg klarer å få hvem som helst til å le. Super-Jessie! Neida, eller jo da! Eller jeg veit ikke. Jeg veit egentlig ikke så mye, men jeg veit en masse for det. Håper dere fatter detta folkens. Men vi gjikk bortover parkeringplassen og som alltid. Jeg har jo funnet noe og holde på med, og jeg begynner .. NÅ! «Du har`an!» sa jeg og tok fort borti armen til Justin. Jeg løp bort fra han. For jeg tror ikke han skjønte hva jeg gjor med en gang. Men så skjønte han det. Og han springer fort, det kan jeg forsikre! «ÆÆÆÆEE!» ropte jeg når han nesten var med meg. Men siden jeg er kjempesmart så smatt jeg inn en sånn glassdør greie. Som gjikk rett før Justin kom bort. Han gjikk inn den andre, men han gjikk litt for fort. Så han slo hodet i glasset. Ha-ha-ha! «Hahaha, tulling!» ropte jeg gjennom glasset og tok tomlene opp. Han bare geipa til meg. Jaha, så han skal vere sånn. Hehe!

Meeer? Synest ? <3 Sorry for seint del men har vert i Danmark, og ingen nett.. Såååå sorry! 

-Jdbmydreamstory <3

 

2 kommentarer

Joachim

01.07.2012 kl.13:50

Filosofen Nietzsche mener at gud er død. Hva mener du om det?

Ønsker deg en flott og hyggelig dag :-)

Ta en titt, og legge igjen en kommentar ;-)?

jdbmydreamstory

01.07.2012 kl.14:32

Joachim: Har faktisk ikkje peiling, men eg trur ikkje gud er død. For liksom, ehmm.. Eg veit ikkje ka eg mener om det.. For har faktisk ingen aning.. Ehheh..

Skriv en ny kommentar

jdbmydreamstory

jdbmydreamstory

12, Høyanger

Hei, jeg er en jente på 12 år, som elsker Justin. Så jeg bestemte meg for å lage denna bloggen! Håper dere liker historie(e) mine <3

Heisann, eg er en av de mange Justin Bieber historiebloggene, håper dere liker historiene mine.. <3

Kategorier

Arkiv

hits