Historie 1 - 9

M

Jeg har vertfall ikke vert borti noen jenter på KJEMPELENGE, så det fortjener jeg!


*Fortsatt Justin's POV!*

Timen er ferdig og det er mat. Yayy! Nei det er ikke noe og lage party av, så vi dropper den. Men uansett, Jessie kan virkelig synge! Jeg husker det første verset faktisk. Det begynnte sånn.

These clouds are going nowhere, baby.
Rains keeps coming down.
I just thought I'd try to call  you, baby.
For you got to far out of town.

Ho har en  fantastisk stemme! Men jeg har fortsatt ikke ombestemt meg om valget. Som jeg snakka om ista. Jeg veit hvem vi skal ta med. Vi skal snart reise. Når vi kommer i avisa her, da reiser vi! Men jeg liker meg veldig godt her. Synest det er veldig fint her. "Woooww! Du kan jo synge! " sa jeg  til Jessie da vi hadde funnet maten våres, og satt oss ned i kantina alle sammen.. 1-2-3-4-5 åjja, vi e 6 stykk. Hehe. Jeg såg Jessie rødme og såg fort vekk. "Takk!" sa Jessie fort og flaut. Aww, søtt! Whaattaa Justin?! Korfor sa eg det! Fuu Justin!  Samma det. Vell Jessie er vertfall ikke flau lenger. Det ser man med en gang! Ho spiser sånn der pastasalat med kylling oppi. Trur ho liker pastasalat veldig godt vertfall. Ehheh.

*Jessie's POV*

Vell, jeg og den KUULE gjengen min diskutera alt mellom himmel og jord. Ehheh. Og jeg er mett, og jeg har pastasalat igjen. Hvor skal jeg gjøre av pastasalaten min? Hmmm.. Åjja, vi skal ha gym neste time,  igjen! Så da kan jeg tulle med en person av gjengen min. Ikke Ryan, for da synest jeg synd på han. Jason har tatt av seg lua, satsa på oppi der. Ehheh. Jeg snappa lua fort uten at Jason merket det. Og jeg tømte pastasalaten oppi lua hans. Og nå er det  bare å HYSSJJEE folkens! Dere sier ikke til Jason at det var meg! Men jeg trur Justin, Chaz, Ryan og Kim, Cody og David merka at jeg satt pasta-salaten oppi lua til Jason, siden de ler med en gang de ser på meg. Ehheh. Og siden Jason og Malin er i en samtale, om mat. Om korleis de lager kjøttkaker. Men jeg har virkelig ikke peiling på hvorfor de snakker om kjøttkaker. *facepalm*! "Vet du hva jeg gjor?" hvisket jeg til Justin som flirte litt. " Øhmm, ja. Men Jason merket ingenting. Det er bra du tuller litt med han!" svarte Justin og smile, men lo på samma tid. " Mehhe, der har du meg! Jeg er den flinkeste til å lure folk!" hvisket jeg stolt til Justin. Justin bare lo, og jeg trur han holder på å dette ned fra benken. Kanskje det ikke var så lurt å fortelle han det der. Ehheh, min feil! "Hvorfor ler Justin så mye?" hvisket Kim til meg menst han flirte litt. Argg, skal de ikke slutte og flire! De begynner å bli irriterende. " Jeg snakka bare med han, og sa at jeg var den flinkeste til å tulle med folk, og så bare brøyt han ut i latterkrampe." hvisket jeg og faket lei meg. "Du er vell enig med at jeg er flinkest til å lure folk?" fortsatte jeg.Og Kim lagde det tenkefjeset! "Trur nok det, for ALLE de gangane du har lurt oss!" hvisket Kim tilbake. "HAha, EIGD!" hvisket jeg høyt til Justin. Han slutta fort å le, og bare smilte. Mehehe! 

Vi har blitt ferdig med å spise, såå.. Jason tok fort tak i lua si og satt den på hodet. Og jeg hørte Justin begynne og flire, jeg og alle som såg hva jeg gjor. så det vil si at gjengen min minus Malin og Jason. Haha. Jason såg forvirra ut. "hva i.." hørte jeg kan mumle. "Har du noe i lua eller?" lo Justin. Jason bare såg stygt på Justin før han tok av seg lua og såg oppi. Og jeg kan vell si at Jason  såg fort på meg. Vell det er på tide å løpe! 

Tumblr_lpmhn3gf971qbo6afo1_500_large

Gjengen min brøy ut i latter, untatt meg og Jason. Mehe. Men jeg har begynt å løpe for leeenge siden! Og Jason er like bak meg, men jeg har som sagt trent KJEMPEMYE, så jeg løper faktisk fortare enn han. Men siden David må ødelegge for MEG, så spendte han bein på meg så jeg fløyy bortover gangen. Men David fikk ikke vekk foten hans fort nok, så han spendte bein på Jason og, og han fløy ikke en gang. Haha, sucker! Så jeg kom meg fort på beina og løp bort til gymshallen og løp raskt til jente-garderoben og låste meg innpå doen der inne. Der er jeg vertfall trygg! pjohh.. "Jessie.. SLIPP MEG INN!" ropte Malin, og banka på døra. "LOVER DU AT JASON IKKE STÅR DER!" ropte jeg tilbake. "JA, DET ER JENTE-GARDEROEN, DUMMA!" ropte Malin tilbake. Jeg nølte litt, men oppna til slutt opp døra, men bare sånn at det kom en sånn sprekk jeg kunne se gjennom, og der stod Malin og en ganske sliten og sur Jason. Jeg slo fort døra igjen, og låste! "HAHA, TRUDDE DERE JEG VILLE BARE ÅPNE DØRA HELT, ELLE?" ropte jeg. Hahah, så dumme! "JAAA! MEN GYMEN STARTER NÅ!" ropte Malin. Ååå, korfor er Jason innpå jente-garderoben? Ieeww! " KORFOR  ER JASON INNPÅ JENTE-GARDEROBEN?" ropte jeg. "HAN HAR GÅTT UT NÅ!" ropte Malin tilbake.
MER? SYNEST? <3

SORRY FOR EN VEEELDIG SEIN DEL, MEN HAR IKKE HATT TID FØR NÅ!

- Jdbmydreamstory <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

jdbmydreamstory

jdbmydreamstory

12, Høyanger

Hei, jeg er en jente på 12 år, som elsker Justin. Så jeg bestemte meg for å lage denna bloggen! Håper dere liker historie(e) mine <3

Heisann, eg er en av de mange Justin Bieber historiebloggene, håper dere liker historiene mine.. <3

Kategorier

Arkiv

hits