Historie 1 - 4

Langt brunt hår, fin, passelig brun hudfarge og krystallblåe øyne.


 *Fortsatt Justin's perspektiv*

Vell, vi har snakket med de jentene i ca 10 minutta nå. Og jeg trur Jason kommer til og sprekke snart, kanskje fordi de snakker i ett kjør! Men kanskje ikkje så rart siden ja, jeg er Justin Bieber og jeg og Jason er helt like, bare at jeg bruker vox/hår-gele. Og Jason har bare håret rett ned, da kan vi faktisk se forskjell. Også har Jason ett arr under det ene auge. Det jeg har funnet ut er at ho jenta som fant så uendelig masse godteri heter Jessie, og ho andre som tydeligvis er bestevennen heter Malin. Og for å si det sånn, jeg har aldri møtt noen jenter som er mer hypre enn de 2. For som sagt de snakker i ett kjør, og for det andre. Jason sa de skulle gå ut og løpe rundt butikken sikkert for at han skulle få de vekk. Og han trudde jo at det skulle ta litt tid, for butikken er jo ganske stor. Rundt hele greie, fatter? Flott! Men det tok ikke lang tid før de kom inn igjen. Og de virka jo ikke det spor slitene. Sikkert flinke til og trene. "Trener dere ofte?" spurte jeg de. Jessie og Malin såg på hverandre før de brøyt ut i latter. Øhmm, sa jeg noe dumt? Samma shit! "Vi trener aldri, hahahha! Bare spør brødrene mine!" sa Jessie, lattermildt. Jessie er jo faktisk veeeldig pen, kanskje jeg har en sjangse på ho. Og så håper jeg på at vi er venna, for de virka kjempe-fete! ikke feite, men fete! Håper du fatter, mehe. 

*Jessie's perspektiv*

Nå har vi jo snakka med Justin og Jason en stund. Mehe. "Yo brødrene boys, kom bort hit!" ropte jeg ut i butikken. Og alle såg på meg, men jeg blir ikkje flau, er ganske vandt med at folk stirrer på meg, og jeg kunne høre ALLE sammen le. Mehe. Vell, gjengen min kom jo, men de virka ikke så blie. Kanskje ikke så rart siden jeg ropte kallenavnet demmes sånn at hele butikken hørte det, kanskje Kina hørte det! "Du er så DØD når vi kommer hjem!" freste David med sammenbitte tenner, menst Cody, Kim såg stygt på meg. "Ikke min feil at mamma måtte få meg da, så skyld på ho!" sa jeg overlegent, men bare tullete arrogant. Mehe! Vell, jeg kunne høre Justin, Malin, Chaz og Ryan og faktisk Jason le. Hehe, jeg fekk Jason til og le. 1 poeng til Jessie, 0 poeng til Jason. Mohahah! Neida, bare tuller! Men jeg klarer ikke holde latteren min inne lenger, så jeg brøyt ut i latter! Haha! Jeg er så morsom! v

Hehe, fekk til og med han til og le! Eller er det ho? What ever!

 

Vell, jeg og gjengen min fekk laget en avtale med Justin og Jason om og vere med de på skolen i mårra, eller ihvertfall Justin. Har faktisk ikke peiling på om Jason gidder, han virker så sur. Kanskje han er bliere i mårra, sikkert stått opp på feil side av senga. Men det har ikke jeg! Og glad er jeg for det. Mehe! Vell, vi har fått oss hjem, etter en halv-time på butikken. Og jeg og Malin blei litt kjent med Justin, han virker feeet! Ikke feit, men feet! Fatter? Jason og. Men det som er rart er at Justin og Jason er sååå like! Nesten prikk like. Det er litt skummelt!

Nå har vi fått satt på filmen og satt fram godteriet, og helt ærlig. Vi kommer til og rulle til skolen i mårra, og det er fakta! Og nå skal Cody, David og Kim, tydelig vis ha hevn så de satte på en skrekkfilm. The Ring. (Har sett den, ganske ekkel) Og det står jo uttapå coveret at etter vi har sett denna filmen så kommer vi til og låse oss inne på rommet, hive ut TV'en og rulla (?) gardinene foran vinduet.Men jeg trur ikke jeg kommer til og gjøre det. For helt ærlig, jeg blir ikke så redd. Skal bare sove hos Cody i natt, så er alt bra med meg. Og skal jeg fortelle hvorfor jeg må sove hos Cody, jo for Kim giddder ikke ha meg der. Snakk om frekkhet! Men siden jeg er så skvetten. Og Chaz er så utrulig snill, så satt jeg i armkroken hans, men jeg trur jeg holdt på og rive han foran meg, ikke min feil at jeg er så jævlig redd for skrekkfilmer! Det er mamma sin feil! Mehe, ja det er mange som skylder på mamma her! 


Mer? 

Unnskyld, unnskyld! Men eg var så sliten i går. Og så reiste vi en tur til besteforeldrene mine i går.. Så jeg fekk rett og slett ikkje tid til og skrive del før idag. Eller i kveld da. Mehe. 

- Jdbmydreamstory <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Heisann, eg er en av de mange Justin Bieber historiebloggene, håper dere liker historiene mine.. <3

Kategorier

Arkiv

hits