Historie 1 - 2

Jeg og Malin gjemte oss bak Ryan og Chaz, og du kan vell si at de lo. MYE! Heheh.


  Vell det er første time. Og vi har matte! MATTE! Jeg hater matte, det er så masse tall. Og så har vi jo frøken Bolla som lærer i matte. Og ho er streng, men kanskje ikkje så rart at ho er streng mot meg. Men så er jo Frode også i denna klasse. Jeg liker ikkje Frode, han er så irriterende, så irriterende at det ikkje skal vere lov. Også skal han alltid legge skylden på meg, så frøken Bolla blir sur på meg. Men det er vell ho hele tiden. Jeg har ikkje kalt frøken Bolla, for frøken Bolla. Eller jo, kanskje noen ganger, okei eg har kalt ho Bolla maangee ganga, men ho fortjenter det. iallefall av og til. Ehheh. Kanskje ikke så rart at ho blir sur på meg da. Men Frode skal alltid kaste papirkuler og viskelær på meg. Og det er ikke lov! Jeg sier det bare en gang, det er IKKE lov.Og heldigvis så er Malin, Chaz og Ryan i denna klassen og så de kan passe litt på meg. Hheheh. Så jeg ikkje dummer meg ut, eller kaller frøken Bolla, for Frøken Bolla. Vell nokk om det. Blir litt forvirra av meg selv. Men ja, vi har noe sånn der greier i matte. Jeg har ikkje peiling på ke deter vi jobber om, men eg klarer oppgavene. 

Vell timen blei ferdig den. Trur det tok 200 år! Timeen var jo så kjedelig! Finnest ikkje noe med skole som er gøy. Og vi har hatt nettopp hatt geografi. Så det er mat nå. Men det beste med skolen, er at jeg, Malin, Chaz og Ryan har helt samme time, kver dag i hele året, hehe. Det hjelper og mase og vere bestemt. Også gjekk vi 4 til kantina. Jeg tok som vanelig pasta-salat. Nam!


// bare at det er oppi en liten skål

Og Malin tok som vanelig oste og skinke baguett. Jeg liker ikke skinke så veldig godt, jeg synest ikke det smaker så veldig godt. (ikkje frekt ment for dere som liker skinke veldig godt.) Og Chaz og Ryan tok en pizza-bit kver. Vi fant maten vår, og så begynte jeg og leite etter brødrene boys. Hahha, den var faktisk litt bra. Hehe. Brødrene Boys, hahah! Nå gjelder det bare og finne Brødrene Boys! mumla jeg for meg selv. Men flinke meg så hørte Malin den, så ho brøyt ut i latter. Heheh, og jeg elsker og le. Så eg begynte og le sammen med Malin. Hahaha, det var bra sagt, Jessie! lo Malin. Ikke spør meg engang, ho har skikkelig dårlig humor. Og det skjønte dere vel, siden ja. Ho fekk latterkrampe av det jeg nettopp sa. Ehhm. Jeg synest ikke det jeg sa var så morsomt da. Jeg er serriøs! Okei, jeg synest det var LITT, men bare LITT bra sagt. Og for og si det rett ut, Ryan og Chaz var helt røde i fjeset. Sikkert fordi alle såg på oss. Heheh, Malin fotjenter en kjeks! "Se Malin! Jeg fant Brødrene Boys!" ropte jeg ut. Så alle såg på oss igjen. Heheh, vuupsii! Vell vi kom oss fram til bordet, der Brødrene Boys sitter. Hehe, jeg kan ærlig talt si at alle begynte og le når eg kalte de Brødrene Boys. Så de er sikkert sure på meg nå. Men de klarer ikke vere sure på meg lenge. 

Jeg er mett! klagde jeg, også har jeg bare 1/4 del igjen. Så jeg må jo gjøre noe med det. Menst Ryan ikkje merka noe, siden han segga LITT! Ikke litt en gang, egentlig veldig MYE! Så jeg tømte resten oppi buksa hans, for det er jo en liten åpning i buksa bak, vist du skjønner. Håper dere skjønner, heheh. Og jeg har jo tatt fram kameraet i samma slengen. Så jeg filma alt, heheh. Jeg er blitt ond! Men husk kom i begravelsen min ikveld, for jeg har jo gjort noen ting idag. Spruta på Brødrene Boys, dumma brødrene mine ut, for ALLE! Og så har jeg tømt pasta-salat i buksa til Ryan. Men det blir mer. Heheh, jeg er ikkje ferdig! Også kvapp jeg Malin. Og nå ringte det inn til time. Heheh, time for play! Og så har vi jo GYM nå så det passer bra og springe litt. Hehe. "Kom så går vi." sa jeg. Alle reiste seg opp. Og du kan vell si at Ryan gjekk litt rart. "Hallo, mann! Korfor går du så rart?" spurte Kim. Og jeg filma jo enda, og helt ærlig, jeg klarer ikke holde latteren inne særlig lenger. "Jeg veit ikke!" sa Ryan. "Hvofor er det en pasta-greie der?" spurte Chaz og pekte der det var en pasta-dingse-dangs. Veit ikke ka man kaller det. "Hæ?" spurte Ryan, og tok den vekk. Og alles øyne var på meg. Og vell jeg står der og filmer, hahahha! Jeg klarer ikke holde latteren inne mer. Jeg braste ut i latter, og Malin var med. Hehe, så mye Malin skal le idag da! Og det tok ikke lang tid før alle untatt Ryan låg på golvet med full latterkrampe. 

Ja det har gått 10 minutta og vi har fått roa oss ned, og det er jo time, så menst andre folk har gått forbi oss, har vi ligget på golvet med latterkrampe. Og de såg jo bare dumt på oss, ALLE sammen! Heheh, der har dere meg. Jeg reiste meg opp og børsta litt av meg, og de andre og reiste seg opp og gjore det samme! Heheh, hermegås! Jeg er gåsa, dere må herme! Hehe, neida bare tulla! "Hvordan skal jeg få vekk all pastaen da?" spurte Ryan meg, menst ha ga meg killerblikk. Vell, jeg har ingen anelse. Jeg bare trakk på skuldrene menst jeg fortsatte og gå. Og nå er det gym. " Vi snakkes Chaz og Pasta-gutt!" sa jeg før jeg og Malin gjekk in på jente-garderoben. Ryan bare ga meg killer-blikket, menst Malin og Chaz brøyt ut i latter, IGJEN! HEhe, jeg er morsom!


 MER? Eg håper dere liker historien min. Og håper dere vil kommentere, siden det er det som får meg til og skrive. Tusen takk for kommentarane som kom på 1 del. De kommentarane , de gjor dagen min enda bedre. Og vi vant kampen! 17-2! <3

'Sorry for sein del, men det tar litt tid. Og så kom eg ikkje heim før klokka 9. Så god natt! <3

-Jdbmydreamstory <3

6 kommentarer

Amalie

01.06.2012 kl.13:12

Eg lika den Supergodt så no må du fortsette !<3

loveyourlifedonthateit

01.06.2012 kl.23:18

meeer !

litt vanskelig med nynorsk (haha lol) men jeg klarer det, du er flink ! <3

jdbmydreamstory

02.06.2012 kl.00:21

loveyourlifedonthateit: Skal prøve og skrive så mye bokmål som jeg kan, hehe ;)
Takk<3

loveyourlifedonthateit

02.06.2012 kl.09:42

Wiiii, men du må ikke assa :) hatt nynorsk på skolen, så jeg klarer å få med meg hva som står der :)

jdbmydreamstory

02.06.2012 kl.13:32

loveyourlifedonthateit: Jeg trur jeg skal klare og skrive bokmål på denna historien :) Så det blir lettare for mange av dere ;)

loveyourlifedonthateit

02.06.2012 kl.13:42

wiii ^^

Skriv en ny kommentar

Heisann, eg er en av de mange Justin Bieber historiebloggene, håper dere liker historiene mine.. <3

Kategorier

Arkiv

hits